Gunnars 365 foto 2010

Om

Om dessa sidor
Syftet med dessa sidor är att publicera egna bilder tagna under 2010. Bilderna ska representera 365 olika teman och ingår i en internationell och nationell tävling.
Läs mer på dessa sidor om:

Om mig
Jag heter Gunnar Bengtsson, bor i Harplinge, ca 15 km norr om Halmstad. Jag är bara en amatörfotograf men har alltid varit intresserad av fotografering. Under den analoga tiden hade jag systemkameran Olympus OM-2. På den tiden brukade jag fotografera mycket svart-vitt, framkallade filmen själv och gjorde sedan bilderna i eget mörkrum med förstoringsapparat, många baljor och mycket slabbande. Den kunskapen underlättar när jag idag redigerar digitala bilder i Photoshop.

Om min kamera
Jag använder en Nikon D90 med optiken Nikon DX 18-105 mm VR. Blixten är en Nikon Speedlight SB-800. Ibland använder jag en trådlös fjärrutlösare Nikon ML-L3 och  ett Manfrotto stativ.
Mer information om kameran finns HÄR.

Om dessa sidor på WordPress
Dessa sidor är utvecklade i WordPress och finns på wordpress.com som är ett gratis webbhotell.

Om mina andra sidor
Jag tillämpar WordPress i egen regi med databsen MySQL på min egen domän. Då använder jag  One.com som webbhotell. Detta ger betydligt större möjligheter till personlig anpassning och smarta funktioner, men samtidigt är det mer tekniskt krävande. Se några exempel:

Om kontakt
Du når mig lättast via mail till 365-foto(a)harmonit.se eller genom att kommentera någon av bilderna på dessa sidor.

%d bloggare gillar detta: